Opet se uvjerih-bikere dijele samo kilometri!!!
Odlazak u Tenju,koja se nalazi blizu Vukovara(za one koji nisu bili na časovima geografije iliti zemljopisa)pod našim bojama je bio podvig u očima nekolicine ljudi koji su bili upoznati s mojim planom i željom!Za njihovu informaciju-ŽIV SAM I ODLIČNO SAM SE PROVEO!!!!
Naime,ekipa MK "Lege"-Tenja su prošli vikend organizovali svoj 1.susret.U okviru mog ovogodišnjeg plana upoznavanja biker-skih prilika u susjednoj nam državi,riješih otići.I nisam se pokajao.
Ekipa na čelu sa predsjednikom Simpom stvarno se potrudila da se osjećamo jaaako prijatno i da smo dobrodošli.Odmah na ulazu,koji nije naplaćivan,me dočekao predsjednik kluba koji je izričito zahtijevao da se popije čašica za dobrodošlicu.K'o svaki jadni biker-ne mogah odbiti.I točak se počeo okretati!Tura za turom,priča za pričom i očas posla nađe se ekipa spremna za boj.I to kakav!Za šankom!
Internacionalizaciji skupa su doprinijeli,pored mene, i ekipa MK"Panteri"iz Apatina.Očekivani su i Novosađani,ali...
Ekipe iz Osijeka,Požege,Vinkovaca..i drugi znani i neznani junaci su u,jednom trenu stali na istu stranu.A s druge strane DIVOVI-profesionalni potezači konopca,koje su pozvali domaćini da odmjere snagu sa bikerima.Šta mislite ko je pobijedio?Naravno -MI!
Ruku na srce njih je bilo 12,a nas 30-tak,ali bitna je pobijeda.A tek potezanje konopca ,a glavne uloge bikerke!!SPEKTAKL!!!Svi smo navijali za -njih!!!
Pada veče a s njom i moja želja da krenem.Ali,kako se oteti domaćinu koji se potrudio da se razlike ne vide?I ostah.I opet-nisam se pokajao.Za pravu svirku i odličan štimung-VRANE!Svirka za uživanje..
Teče pivo ,teku priče,ali i vrijeme.Odlučih da je došlo vrijeme povratka.Pozdravi i obećanja da se vidimo na našem susretu naredne godine.
Još jednom ističem-SVAKA ČAST MOTO KLUBU "LEGE" ZA ODLIČNO DRUŽENJE I PROVOD!!!